Succesudvikling På Tråd

Succesudvikling På Tråd er stort set som det samme som Personlig Succesudvikling, men foregår over telefonen. Første møde er ansigt til ansigt og kan foregå hos mig, hos dig eller et tredje sted der passer. De resterende møder foregår over telefonen. Det kan være enormt befriende og effektivt at tale på telefonen – hvis du bryder dig om at tale i telefon vel og mærke. Du kan være mere koncentreret, fordi du ikke behøver at tænke på, hvordan du ser ud, og du sparer samtidig transport tid.

Succesudvikling På Tråd giver dig en krystalklar forståelse af, hvem du er som artist, hvad der gør dig unik, hvor du vil hen og hvordan du kommer det. Når du selv er afklaret med dine unikke talenter og hvem du er, så bliver det let for dig at vise omverdenen det og for verden at vælge dig til eller fra.

Som artist skal du sælge dig selv og det du er. Derfor er du nød til at kende din ”vare” ud og ind, for publikum spotter lynhurtigt autensitet. Hvad vil du gerne bidrage med og hvorfor? Alt for mange artister lader desværre tilfældighederne råde og resultatet – eller mangel på samme – bliver derefter.

Hvad får du ud af forløbet?

Succesudvikling på Tråd giver dig en krystalklar forståelse af, hvem du er som artist, hvad der gør dig unik, hvor du vil hen og hvordan du kommer det. Når du selv er afklaret med dine unikke talenter og hvem du er, så bliver det let for dig at vise omverdenen det og for verden at vælge dig til eller fra.

Som artist skal du sælge dig selv og det du er. Derfor er du nød til at kende din ”varer” ud og ind, for publikum spotter lyn hurtigt autensitet. Hvad vil du gerne bidrage med og hvorfor? Alt for mange artister lader desværre tilfældighederne råde og resultatet – eller mangel på samme – bliver derefter.

Derudover har artister den udfordring, at de konstant bliver bedømt udefra. Så hvis ikke du har dig selv med fuldt ud, så er chancen for at du mister balancen ret stor. Når du kender dig selv, hvad du står for, og står ved dig selv indefra, så bliver du ikke så let væltet omkuld.

Alt for mange artister lever for den ydre succes og når den så svigter – eller for nogle slet ikke opstår – så er der et tomrum, fordi de har glemt at stå sig selv og den de i virkeligheden er, og det er super ærgerligt og unødvendigt.

Hvem passer Succesudvikling På Tråd til?

 • Artister som ikke bor i København, eller som ønsker at spare transport tid, men som har brug for et effektivt spark i karrieren
 • Upcoming artister som gerne vil undgå at drukne i den grå talent masse
 • Professionelle artister som står ved en skillevej og har brug for at se sig selv med nye øjne, for at få nye resultater
 • Sangskrivere og komponister som gerne vil finde gennemslagskraft og blive bedre til at pitche sig selv og sit materiale
 • Artister i det hele taget, som har brug for at finde deres unikke kerne, bruge sig selv og sit talent optimalt og skabe resultater der virkelig rykker

Sådan vil vores samarbejde forløbe:

Alle forløb er unikke og individuelt tilrettelagt, alt efter hvad netop du har brug for i dit liv og din karriere.

Du vil blive krystalklar på:

 • Hvem er du som artist, sangskriver eller komponist
 • Hvad vil du med din karriere og hvorfor
 • Hvad har du at bidrage med
 • Hvad står du for
 • Hvordan bruger du dit talent optimalt
 • Hvem henvender du dig til
 • Hvordan yder du dit bedste
 • Hvordan følger du dine drømme til dørs

Derudover vil du:

 • Få dine mentale forhindringer og overbevisninger ryddet af vejen
 • Se dine styrker og svagheder i et klart lys
 • Få mere kreativ frihed
 • Komme endnu mere ud over scenekanten
 • Indtage spotlyset fuldt ud
 • Blive endnu mere dig

Ved at arbejde bevidst med dig selv, vil du gennem vores samarbejde finde dine egne unikke styrker, der kan bringe dig lige så langt, som du er villig til at gå – og der er kun dig i sidste ende, til at leve dit liv og til at gå hele vejen.

Mentaltræning handler ikke om at blive en anden, men at blive mere af det du er, og bruge dig selv, dit talent og dit liv optimalt, i forhold til dine ønsker og drømme.

Det vil du opleve:

Du vil opdage, at der ikke er en nem og enkel opskrift på succes, eller at leve præcis som du drømmer om. Derfor er alle forløb individuelt tilrettelagt, for der findes ikke nogen formel, der virker for alle. Til gengæld vil du opleve en helt ny befriende måde at leve på, fordi du finder ud af, at kun du – dig alene – sætter reglerne for dit liv, hvordan du bruger det og hvilke resultater du når. Du vil opdage, at mange af de forhindringer du støder på, i virkeligheden stammer fra dig selv. ”Naaajjj, kan det nu være rigtig”, tænker du sikkert. Ja, det kan det! Du vil blive overrasket over hvilke resultater du kan skabe, ved blot at ændre din mentale tilgang, og ved at blive bevidst om din mentale kapasitet og hvem du er. Jeg har set det, mine kunder har set det, og jeg ved det virker.

Jeg kan ikke give dig talentet, men jeg kan hjælpe dig med, at du får brugt det optimalt og får skabt det liv du drømmer om. Så spørgsmålet er, om du vil leve dit liv med tom snak og ”når bare”, eller vil du tage action på det du siger, du gerne vil? Hvis ikke nu, hvornår så? Hvis ikke dig, hvem så?

At overlade sin skæbne til andre, er at leve sit liv på chancer og håb.

Din investering:

Succesudvikling På Tråd klippekort:

1 x 2 timer ansigt til ansigt

3 x 1½ time over telefonen:        4.495,-

Ovennævnte pakke er minimumskøb, da en udvikling der virkelig batter og gør en forskel, kræver mere end to timer.

Efter ovennævnte klippekort koster hver session (1½ time) over telefonen 995,-

Alle priser er inkl. moms.

Forløbet er 100% individuelt tilrettelagt. Du skal regne med, at der er refleksions opgaver på skrift inden og imellem vi mødes.

Ønsker du sms og mail support mellem vores møder, koster det 199,- per påbegyndt måned.

Praktik:

Første gang mødes vi hos mig på Digevej 20, 2300 København S. Vi kan også mødes hos dig eller et tredje sted, i så tilfælde beregnes transport udgift, aftal nærmere.

De resterende 3 sessioner foregår på telefonen, hvor du ringer mig op på et aftalt tidspunkt. Nærmere informationer modtager du ved betaling.

Betaling via bank:

Nordea
Reg. nr. 1971
Kontonr. 6449 714 693

Det med småt:

Klippekortet betales via bank inden første session eller kontant ved vores første møde. Enkelt sessioner betales inden sessionens start via bank. Aflysning af session skal ske minimum 24 timer inden sessionens start ellers afregnes for det bookede. Du kan efter første session beslutte at stoppe forløbet, i så tilfælde betaler du 1500,- for første session og får de resterende penge retur. Jeg kan også stoppe forløbet, hvis ikke jeg vurderer, at det vil være rigtigt for dig, i det tilfælde, får du det fulde beløb retur. Klippekortene skal være brugt seneste et år efter købsdato. De er personlige og kan ikke deles eller videregives til andre uden nærmere aftale.