Referencer

    Sagt om mentaltræner Marriane C. Simonsen:

“Vores samarbejde har rustet mig til turen gennem en musikbranche i knæ, med hovedet højt, forståelse af mig selv som menneske og artist og lysten til at bestige endnu flere bjerge og nå mine mål. Marriane når som ingen andre ind til mig med de helt rigtige spørgsmål, den rette portion forståelse, forslag til forandringer og kærlige spark bagi.”

- Bryan Rice, popsanger og sangskriver

“Den afklaring du får ved at arbejde sammen med Marriane gør, at du ikke er den samme bagefter. Det jeg ved nu, som jeg ikke vidste før, kan du aldrig tage fra mig. Nu ved jeg, hvad der virker og ikke virker for mig i min karriere som operasanger.”

- Maria Hanke, operasanger

“Jeg arbejdede med Marriane for at definere de grundlæggende værdier i mit arbejde som komponist, dirigent og arrangør. Det lyder umiddelbart indlysende – “musikken skal bare være god” men gennem arbejdet blev mine tanker bagved musikken mere afklarede og med dette værdigrundlag er jeg blevet meget bedre til at træffe beslutninger. Når jeg står i valget gør jeg simpelthen situationen op og afvejer i forhold til værdierne. Sammen med de øvrige erfaringer jeg har samlet op gennem årene, har det hjulpet mig til en større gennemslagskraft. Marriane er kompetent, empatisk, inspirerende, nytænkende og i det hele taget en uvurdelig katalysator i denne arbejdsproces for mig. DET er da en coach der kan noget!”

- Jørgen Lauritsen, komponist, dirigent og arrangør

“Marriane har givet os de kommunikative værktøjer vi ikke troede fandtes, til at genfinde hinanden, og komme videre som et band og som venner. Uden den hjælp var vi ikke kommet videre overhovedet. Alle der tager sin musik seriøst burde modtage den essentielle hjælp som Marriane kan tilbyde”

- Thomas // IGNUGvinder af Karrierekanonen 2010