Unikke Forløb & Priser

Alle forløb hos Unique Artist er specialdesignet til netop dine behov – uanset dit niveau og genre. Jeg kan ikke give dig talentet, men jeg kan sikre dig, at du bruger dit talent optimalt.

Der findes ingen endegyldig formel på succes og succeskriterier er individuelle, derfor tager jeg udgangspunkt i netop dine behov og udfordringer. Der findes dog metoder, som gør processen mod succes nemmere, sjovere og mere effektiv. Det handler først og fremmest om at finde din unikke kerne – hvem du er som artist, og så bruge dit helt unikke talent på den mest optimale måde. På den måde vil du vil begynde at leve i overensstemmelse med dine drømme og mål. Hvis du bruger dine ressourcer forkert, så spilder du din tid og når ingen vegne.

Så har du endnu ikke nået hvad du gerne vil, så er det måske tid til at kigge dig selv eller jeres band efter i sømmene. Ofte er det små ændringer der gør den store forskel.

Alle forløb er 100% fortrolige.


*****************************

Personlig Succesudvikling:

Er for dig der ønsker at sætte dig selv i førersædet og tage styringen på din karriere. Ikke flere undskyldninger, nu er det NU.

*****************************

Succesudvikling På Tråd:

Personlig udvikling over telefonen er for dig som ikke bor i nærheden af København, men som ønsker et effektivt spark i karrieren. Mentaltræning over telefonen er yderst effektivt. Første session mødes vi dog ansigt til ansigt.


*****************************

Succesudvikling For Bands:

Er for bands som ikke vil finde sig i at være okay, men være eminente. Dette forløb er for bands, som er klar til at bruge deres ressourcer og individuelle forcer optimal, for at sikre fremtidig succes og kreativt flow.

Læs mere her

*****************************

Killer Performance:
Bliv klar til din audition, konkurrence, eksamen o. l.

Er for dig, som vil levere en optimal præstation og ikke vil lade det være op til tilfældighederne, hvordan det går.