Personlig Succesudvikling

Hvad får du ud af forløbet?

Personlig Succesudvikling giver dig en krystalklar forståelse af, hvem du er som artist, hvad der gør dig unik, hvor du vil hen og hvordan du kommer det. Når du selv er afklaret med dine unikke talenter og hvem du er, så bliver det let for dig at vise omverdenen det -og for verden at vælge dig til eller fra.

Som artist skal du sælge dig selv og det du er. Derfor er du nød til at kende din ”varer” ud og ind, for publikum spotter lyn hurtigt autensitet. Hvad vil du gerne bidrage med og hvorfor? Alt for mange artister lader desværre tilfældighederne råde, og resultatet – eller mangel på samme – bliver derefter.

Derudover har artister den udfordring, at de konstant bliver bedømt udefra. Så hvis ikke du har dig selv med fuldt ud, så er chancen for at du mister balancen ret stor. Når du kender dig selv, ved hvad du står for, og står ved dig selv indefra, så bliver du ikke så let væltet omkuld.

Alt for mange artister lever for den ydre succes og når den så svigter – eller for nogle slet ikke opstår – så er der et tomrum, fordi de har glemt at stå sig selv og den de i virkeligheden er, og det er super ærgerligt og unødvendigt.

Hvem passer Personlig Succesudvikling til?

 • Upcoming artister som gerne vil undgå at drukne i den grå talent masse
 • Professionelle artister som står ved en skillevej og har brug for at se sig selv med nye øjne, for at få nye resultater
 • Sangskrivere og komponister som gerne vil finde gennemslagskraft og blive bedre til at pitche sig selv og sit materiale
 • Artister i det hele taget, som har brug for at finde deres unikke kerne, bruge sig selv optimalt og skabe resultater der virkelig rykker

Sådan vil vores samarbejde forløbe:

Alle forløb er unikke og individuelt tilrettelagt, alt efter hvad netop du har brug for i dit liv og din karriere.

Du vil blive krystalklar på:

 • Hvem er du som artist, sangskriver eller komponist
 • Hvad vil du med din karriere og hvorfor
 • Hvad har du at bidrage med
 • Hvad står du for
 • Hvordan bruger du dit talent optimalt
 • Hvem henvender du dig til
 • Hvordan yder du dit bedste
 • Hvordan følger du dine drømme til dørs

Derudover vil du:

 • Få dine mentale forhindringer og overbevisninger ryddet af vejen
 • Se dine styrker og svagheder i et klart lys
 • Få mere kreativ frihed
 • Komme endnu mere ud over scenekanten
 • Indtage spotlyset fuldt ud
 • Blive endnu mere dig

Ved at arbejde bevidst med dig selv, vil du gennem vores samarbejde finde dine egne unikke styrker, der kan bringe dig lige så langt, som du er villig til at gå – og der er i sidste ende kun dig til at leve dit liv, og til at gå hele vejen.

Mentaltræning handler ikke om at blive en anden, men at blive mere af det du er, og bruge dig selv, dit talent og dit liv optimalt, i forhold til dine ønsker og drømme.

Det vil du opleve:

Du vil opdage, at der ikke er en nem og enkel opskrift på succes, eller at leve præcis som du drømmer om. Derfor er alle forløb individuelt tilrettelagt, for der findes ikke nogen formel, der virker for alle. Til gengæld vil du opleve en helt ny befriende måde at leve på, fordi du finder ud af, at kun du – dig alene – sætter reglerne for dit liv, hvordan du bruger det og hvilke resultater du når. Du vil opdage, at mange af de forhindringer du støder på, i virkeligheden stammer fra dig selv. ”Naaajjj, kan det nu være rigtigt”, tænker du sikkert. Ja, det kan det! Du vil blive overrasket over hvilke resultater du kan skabe, ved blot at ændre din mentale tilgang, og ved at blive bevidst om din mentale kapacitet og hvem du er. Jeg har set det, mine kunder har set det, og jeg ved det virker.

Jeg kan ikke give dig talentet, men jeg kan hjælpe dig med at du får brugt det optimalt og får skabt det liv du drømmer om. Så spørgsmålet er, om du vil leve dit liv med tom snak og ”når bare”, eller vil du tage action på det du siger, du gerne vil? Hvis ikke nu, hvornår så? Hvis ikke dig, hvem så?

At overlade sin skæbne til andre, er at leve sit liv på chancer og håb.

Din investering:

Der kan ikke købes enkelt sessioner fra start, da en udvikling som virkelig batter, kræver mere end to timer.

Personlig Succesudvikling – mini klippekort
3 x 2 timer:                4.495,-

Efter ovennævnte klippekort koster hver tilkøbt session á 2 timer 1.295,-

Ønsker du sms og mail support mellem vores møder, koster det 199,- per påbegyndt måned.


Personlig Succesudvikling – maxi klippekort
10 x 2 timer:                10.695,- inkl. moms

Efter ovennævnte klippekort koster hver session á 2 timer 1.045,-

Ønsker du at betale dette klippekort over to gange, så kan det sagtens lade sig gøre, men så bliver prisen dog 2 x 5.500,-

Der vil være reflekterende opgaver inden og imellem vores møder. Du vil gratis kunne sms’e og maile mig spørgsmål mellem sessionerne.

Alle priser er inkl. moms.

Praktik:

Vi mødes Digevej 20, 2300 København S. Der går Metro stort set lige til døren, du skal stå af på Sundby station. Der er også gratis parkering på vejen, men husk at stille P-skiven.

Du vil få serveret kaffe/te, vand og en lille snack.

Skal jeg komme til dig, beregnes der transportudgifter. Aftal nærmere herom.

Betaling via bank:

Nordea
Reg. nr. 1971
Kontonr. 6449 714 693


Det med småt:

Klippekortene betales via bank inden første session. Enkelt sessioner betales inden sessionen afholdes via bank eller kontant ved sessionens afslutning. Maxi klippekortet kan dele op i to betalingsrater á 5500,-, den første skal være betalt inden første session og den anden rate før 4. session. Aflysning af session skal ske minimum 24 timer inden sessionens start ellers afregnes for det bookede. Du kan efter første session beslutte at stoppe forløbet, i så tilfælde betaler du 2000,- for første session og får de resterende penge retur. Jeg kan også stoppe forløbet, hvis ikke jeg vurderer, at det vil være rigtigt for dig, i det tilfælde, får du det fulde beløb retur. Klippekortene skal være brugt seneste et år efter købsdato. De er personlige og kan ikke deles eller videregives til andre uden nærmere aftale.