Om Unique Artist

Hvad er det Marriane kan?

Hun hjælper artister med at finde deres unikke kerne, bruge deres talent optimalt og komme ud over stepperne. Fordi du er en dygtig musiker, er det ikke ens betydende med, at du har- eller får succes. Kort sagt, hjælper hun artister og bands på det mentale plan med at rykke sig fra den grå middelmådige masse til at være ekstraordinære.

Hvad er hendes baggrund?

Marriane har arbejdet i tv-branchen i 10 år og har lavet indslag for DR, TV2, TV3 og TvDanmark. Hun har lavet alt fra debatprogrammer, undervisnings tv, primetime underholdningsprogrammer, ungdoms tv og sine egne dokumentarprogrammer bl.a. om sexkollektivet og bandet Rockbitch. Derudover har hun gennem sin karriere bl.a. interviewet Michael Hutchence, Sheryl Crow, Alanis Morrisette, Brett Anderson, Dave Stewart og mange andre. Hun har også i en periode arbejdet med kultur PR. I marts 2006 blev hun certificeret life- og business coach fra Manning Inspire og har siden taget diverse videreudviklende kurser i ind- og udland. Hun har haft selvstændig virksomhed siden efteråret 2007, hvor hun har hjulpet bl.a. fotografer, designere, grafikere, sangere, komponister, journalister med at få mere ud af deres potentiale.

Hvorfor er det så udelukkende artister, hun nu har valgt at arbejde med?

Hendes hjerte har banket for musikken siden barnsben. Det har altid været hendes store interesse at observere, hvilke kunstnere der klarer sig og hvad det er som de kan, der gør dem succesfulde. Derudover har hun oplevet, at mange artister “godt kan finde på”, at glemme sig selv i jagten på succes og dét er faktisk hendes hjertebarn – husk at have dig selv med, i alt hvad du gør.  Historien viser, at mange artister og kunstnere er gået ned med flaget, fordi de glemte at have sig selv med i jagten på succes eller den næste succes. Så i 2009 besluttede hun at skabe Unique Artist og udelukkende at koncentrere sig om musikkens verden, da hun gennem de første tre år som selvstændig har oplevet, at det er for artister, kunstnere og komponister, hun gør den største forskel.

Men så er hun ikke musiker selv?

Nej, det er hun ikke. Hun ser det faktisk som en force i sit arbejde, at hun ikke selv er udøvende musiker, fordi hendes egne erfaringer ikke forplumre billedet for den artist hun sidder overfor og arbejder med. Fordi du er musiker selv, er det jo ikke sikkert at du formår at få dine kunder til at folde deres potentiale ud og rykke på det. For at lave en sammenligning, så kan en A&R også være super dygtig, selvom han ikke er musiker selv. Det handler om at have evner og værktøjer som virker.

Rådgiver hun så om musik?

Nix. Hvilken type musik og hvilket område indenfor musikken du arbejder med, har ikke nogen indflydelse på hendes arbejde. Hun arbejder udelukkende med den mentale del og hvordan artister lykkedes med at finde deres unikke kerne og  hvordan de når deres mål. En afklaringsproces som mange springer over eller helt glemmer, og derfor bliver de ofte selv overset eller offer for egne forhindringer og overbevisninger, og det synes hun er super ærgerligt. Til gengæld vil hun hjertens gerne fortælle, om hun synes, du er autentisk, for det er altafgørende for en succesfuld karriere.

Er hun sådan lidt en psykolog?

Nej igen. Marriane er ikke din psykolog. Hun arbejder med din nutid og din fremtid – dine ønsker for livet og hvordan du når dem. Erfarer hun, at du har emner fra din fortid som kunne bruge en psykolog, så melder hun det klart ud. Hun er støttende og motiverende og bliver altid super engageret i sine kunder. Men hun kan også godt være lidt skrap, hvis det er det der skal til, for at få dig til at rykke. Så du skal være klar til en ærlig og oprigtig interesse fra hende, og til at tage dig selv, dine valg og din karriere seriøst, for så vil du opleve, at hun kan gøre en kæmpe forskel for dig og dine mål.

Er det ikke alt for dyrt og unødvendigt det Marriane kan?

Alt er jo relativt. Men jo, det er da en investering her og nu. Det er dog overvejende sandsynligt, at du snart vil opdage, at pengene hurtigt er tjent hjem igen. Du kan undgå unødvendige omveje og hæve dig over den middelmådige grå talentmasse, ved at blive krystalklar på hvem du er som artist, hvad du har at bidrage med (samt hvorfor andre skulle finde dig interessant) og hvordan du når dine mål. Så du kan stille dig selv spørgsmålet; Er jeg værd at investere i? Hvis ikke selv du synes det, hvorfor skulle andre så?

Har hun ingen humor hende Marriane? Jeg synes, det lyder tørt og meget lidt kunstnerisk.

Bare vent, det lurer under overfladen. Det er hende bare magtpåliggende at skære ud i pap, at nogle gange er det små mentale forhindringer der gør forskellen mellem succes og fiasko.

Lever hun selv det perfekte liv?

Nej, det gør hun ikke, for det tror hun ikke på findes. Der må gerne være dårlige dage og livet må gerne give knubs, det er det vi lærer  og vokser af, hvis vi kan vende det til noget positivt eller konstruktivt. Ingen mennesker er glade og lykkelige hver dag – heller ikke Marriane. Hun er dog af den overbevisning, at vi selv skal sætte vore sejl og udstikke vores kurs, hvis ikke vi vil overlade det til vinden afgøre, hvor vi sejler hen i livet. Vigtigst af alt: Husk at have dig selv med i alt hvad du gør.