Killer Performance

 • Vil du gerne sikre dig, at du leverer varen i de få minutter, du har chancen?
 • Vil du gerne udstråle og have svar på rede hånd, hvad der gør dig unik og hvorfor de skal satse på dig?
 • Vil du gerne inderst inde vide, hvad du har at bidrage med, så hele verden kan se det?
 • Vil du kort og godt gerne hæve dig over dine konkurrenter?
 • Vil du gerne kunne stå ved dig selv i hele processen?
 • Vil du gerne vinde?

Hvis du kan svare ja til noget af ovennævnte, vil du få stort udbytte af Killer Performance.

Derfor er det vigtigt:

Når du går til auditions, skal du med hele din krop og dit instrument udstråle, hvad du har at bidrage med – du har kun få minutter til det. Naturligvis er du ikke nødvendigvis færdigudviklet, men de signaler du sender og det talent du viser, skal være noget særligt og unikt, hvis du skal gøre indtryk blandt hundreder og skille dig ud fra den grå talentmasse.

Jeg kan ikke give dig talentet, men jeg kan sikre dig, at du bruger det du har optimalt.

Så hvis ikke du selv er afklaret med hvem du er, hvad du kan og hvorfor du så brændende vil klare dig videre i processen, så kan det blive meget svært at vise og udstråle, på den korte tid du har til det. Derfor handler det om at have gjort dit forarbejde grundigt, hvis du vil klare dig godt.

Derudover oplever mange, at de i en konkurrencesituation – der måske endda er mediedækket – mister sig selv og følingen med hvem de er, og hvad de virkelig selv vil. De glemmer at hvile i sig selv, fordi det kan være en meget overvældende proces.

Jo mere du arbejder med dig selv, og ved hvad der virker for dig, jo større er chancen for, at du opnår hvad du ønsker – hvis du har talentet vel at mærke.

Det vil du opleve:

Et knivskarpt afklarende forløb vil gøre dig til endnu mere af det gode du allerede er, og give dig en styrke, som vil vise sig som en fantastisk indre støtte, under pressede tider som en audition eller konkurrence er. Det handler ikke om at være perfekt eller agere noget du ikke er, men at finde ind til din unikke kerne og give den alt hvad du har, uden at du mister dig selv i processen. På den måde forøger du dine chancer, for at kommer lige så langt som du drømmer om.

Din investering:

Killer Performance er et intensivt forløb over 2-3 uger.

Du får:

 • 3 x 2 timer afklaring og udvikling ansigt til ansigt
 • Hjemmeopgaver
 • Sms- og mail kommunikation

Din samlede pris er 5.520,- inkl. moms

Yderligere sessioner koster 1.495,- for en 2 timers session med evt. tilknyttet sms og mail korrespondance. Ekstra sessioner vil dog som oftest ikke være nødvendigt.

Killer Performance uden for København:

Hvis du bor udenfor hovedstaden, mødes vi første gang ansigt til ansigt og tager de to resterende møder over telefonen.

Du får afklaring og udvikling i:

 • 1×2 timer ansigt til ansigt
 • 2×2 timer over telefonen
 • Hjemmeopgaver
 • Sms- og mail kommunikation

Din samlede pris er 5.520,- inkl. moms

Plus evt. transportudgift, hvis jeg skal komme til dig.

Hvis du kan samle flere der ønsker denne pakke i din by på samme dag, kan du spare på transportudgiften, og vi kan lave en lidt billigere pakkepris – kontakt mig for nærmere information.

Yderligere sessioner koster 1.495,- for en 2 timers telefonsession med evt. tilknyttet sms og mail korrespondance. Ekstra sessioner vil dog som oftest ikke være nødvendigt.

Praktik:

Vi mødes Digevej 20, 2300 København S. Der går Metro stort set lige til døren, du skal stå af på Sundby station. Der er også gratis parkering på vejen, men husk at stille P-skiven.

Du vil få serveret kaffe/te, vand og en lille snack.

Skal jeg komme til dig, beregnes der transportudgifter. Aftal nærmere herom.

Betaling via bank:

Nordea
Reg. nr. 1971
Kontonr. 6449 714 693

Standby Support på selve audition- eller konkurrence dagen:

Har du investeret i Killer Performance pakken, er det muligt at tilkøbe personlig eller sms- & telefon support på selve dagen for din audition, konkurrence, eksamen o.l. Jeg vil være der som støtte hele vejen igennem på selve dagen. Såfremt der er flere som ønsker support samme dag, bliver det efter først til mølle princippet. Jeg tager max 2 artister ind per dag til denne form for support.

Du har mig til rådighed i den anden ende af telefonen for support på sms og opkald hele dagen. Denne service koster 2.950,- + dine opkald til mig.

Ønsker du mig til stede fysisk til din audition, konkurrence eller eksamen koster det 5.950,- for en dag. Plus transport udgifter, hvis det er udenfor København.

Det med småt:

Det fulde beløb indbetales via bank inden første session eller kontant ved første sessions afslutning. Ved Standby Support betales beløbet inden selve dagen via netbank. Aflysning af session skal ske minimum 24 timer inden sessionens start ellers afregnes for det bookede. Du kan efter første session beslutte at stoppe forløbet, i så tilfælde betaler du 2000,- for første session og får de resterende penge retur. Jeg kan også stoppe forløbet, hvis ikke jeg vurderer, at det vil være rigtigt for dig – i det tilfælde, får du det fulde beløb retur. Alle sessioner er personlige og kan ikke videregives til andre.